Find det rette vinglas – Zalto og Riedel

Er du vinelsker, der er glad for den gode vinsmag? Ønsker at skabe forbedrede vinoplevelser? Så vil jeg anbefale dig at læse videre i denne artikel. Vi vil nemlig kigge på, hvordan du kan skabe en bedre vinoplevelse ved at benytte det rigtig udstyr. Det store spørgsmål er oftest, om du skal vælge Riedel eller Zalto. Dette spørgsmål vil vi behandle i denne artikel.

Der er ingen tvivl om, at det har utrolig stor betydning for hele vinoplevelsen, hvilke vinglas du benytter. Det giver en stor forskel i smagen af vinen, og du kan altså med fordel enten vælge Zalto glas eller Riedel glas, da begge typer af vinglas er utrolig anerkendte og populære. Lad os tage et nærmere kig på disse typer af vinglas:

Zalto vinglas:

Den meget populære og kendte glasproducent Zalto kommer fra Østrig og har i 2006 udviklet Zalto glas kollektionen, der hedder Zalto Denk’art. En kollektion, der vakte stor opmærksomhed rundt omkring i vinens verden. Denne kollektion blev hurtigt anerkendt af mange store sommeliers rundt omkring i verden og står i dag som en af mest benyttede vinglas-serier i verden. Zalto glas fås i mange forskellige udgaver, hvor nogle af de mest populære er Zalto Bourgogneglas (Bourgogneglas), Zalto Universalglas, Zalto Bordeauxglas og ikke mindst Zalto Champagneglas. De er meget lette og tynde og Zalto kan altså give en vinoplevelse ud over det sædvanlige.

Riedel vinglas:

Ligeledes en østrigsk producent af vinglas, der gennem mange hundrede år har forfinet og perfektioneret vinglas og vinkarafler. De har en række forskellige kollektioner – herunder Riedel Vinum, Riedel Superleggero og Riedel Fatto A Mano. Tillige tilbyder Riedel også Riedel Champagneglas og Riedel rødvinsglas, der begge er nogle af de mest populære modeller hos Riedel. Ydermere tilbyder Riedel nogle af verdens bedste vinkarafler – Riedel karafler er håndlavede og mundblæste og er et selvstændigt kunststykke. En Riedel karaffel kan give det lille ekstra til dit gourmetbord. En Riedel vinkaraffel er således en investering i forbedret vinsmag og vinoplevelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *