Zalto en Zalto glaswerk

Wanneer een glas een levensstijl wordt – Zalto

De Zalto glas is het meesterwerk van alle wijnglazen: Het is mondgeblazen van loodvrij, milieuvriendelijk kristal en het werd ontworpen kunst na alle glasblazers. Het is ongelooflijk dun (tot 0,3 mm) en tegelijkertijd extreem licht van gewicht. Het glas geeft een fijn contrast tussen de zeer Fijn, Dun en elegant en een pompeuze beker, waarin de wijn op de beste manier kan ontwikkelen dan andere wijnglazen. De nuances worden vrijgelaten en de aroma’s kunnen bloeien.

Zalto glazen – Het perfecte glas voor uw interieur

Alleen voor de sier Zalto Denk’Art biedt een goede blik op hoe wijnglazen kunnen “creëren” de tafel. Zalto is extreem dun (door het kristal) en valt op als een juweel op elke eettafel. Het voordeel is dat het glas nog net aan de retro aspecten en eigenaardigheden in uw meubels uit de kleuren te verhogen. Bovenal kunnen we het Zalto Bourgondische glas aanbevelen, omdat dit glas uniek is in glaskunst. Het glas werd gemaakt door de Romeinse tradities, waarbij de hellingshoek van de aarde het ontwerp om de beste smaak te creëren en om een ​​eigen stijl te hebben geïnspireerd. ja, je hoort het goed – Tegelijkertijd is het glas heeft een grote kop met ruimte voor bijna een volle liter wijn! Dat is ongeveer een fles wijn. Het voordeel – afgezien van het feit dat er iets het ziet er speciaal en extravagant – is dat het glas geeft je een extra grote kans om de wijn te ademen en brengen de fruitige nuances.

Zalto glaswerk is erg dun en licht. Met de Zalto glazen heeft u een zeer goed en degelijk wijnglas om de beste wijnervaringen te maken.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *